Реал шаље Јовића на позајмицу? Интер и Рома прате ситуацију

Шпански медији најавом да нападач Реал Мадрида Лука Јовић иде на позајмицу "алармирали" су Интер и Рому да покушају да га доведу. Два италијанска клуба овог лета су у потрази за расним голгетером и то би неочекивано могао да буде Јовић, након што се спекулише да није убедио тренера Зинедина Зидана да у овом моменту може одмах да се искаже.

За трансфер Јовића из Ајнтрахта Реал Мадрид је овог лета платио 60 милиона евра и још увек се чека првенац Србина, који није имао ни среће у пријатељским мечевима због повреде, раних измена, појединих промашаја...

Зато лист Марка преноси да постоји шанса да буде прослеђен на позајмицу, иако српски репрезентативац жели да остане на "Сантијаго Бернабеуу" и бори се за шансу.

Јовић је прошле сезоне дао 27 голова за клуб из Франфурта у свим такмичењима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво