Италијани "окренули" Босанце, Французи и Немци убедљиви

Фудбалска репрезентација Италије савладала је у Торину селекцију Босне и Херцеговине после преокрета резултатом 2:1. Јерменија изенандила у Грчкој, убедљиве победе Француза уз Андори и Немаца над Естонијом.

"Змајеви" које са клупе као селектор предводи Роберт Просинечки одлично су почели меч и повели преко Едина Џека у 32. минуту меча, што је и био резултат првог полувремена.

Ипак, у наставку меча "азури" су заиграли знатно боље и конкретније, те је награда стигла у већ после четири минута када је најбољи актер меча Лоренцо Инсиње био стрелац, након спектакуларног волеј ударца са ивице шеснаестерца гостију.

И таман када је изгледало да ће се утакмица завршити без победника, омалени фудбалер ПСЖ-а Марко Верати у 86. минуту користи леп пас Инсињеа и са неких десетак метара неометан шаље лопту у даље угао гола Шехића.

У истој групи Ј изненађење је направила Јерменија, која је као гост савладала Грлку са 3:2, док је Финска била сигурна у Лихтенштајну (0:2)

Од осталих мечева издвајамо сигурну победу светских првака Француза у Андори (Мбапе 11, Бен Једер 30, Таван 45 и Зума 60), док су дупло убедљивији против Естоније у Мајнцу били Немци - 8:0 (по два гола дали су Ројс и Гнарби, по један Горецка, Сане, Гундоган и Вернер).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво