Крстајић вратио Катаија, без повређеног Матића

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић саопштио је списак играча за утакмице против Украјине и Литваније у квалификацијама за ЕУРО 2020, на којем је повратник Александар Катаи, а нема повређеног Немање Матића.

Србија 7. јуна гостује Украјини у Лавову, а три дана касније у Београду дочекује Литванију.

На списку селектора Младена Крстајића су:

Голмани: Марко Дмитровић (Еибар), Предраг Рајковић (Макаби), Никола Васиљевић (Радник).

Одбрана: Антонио Рукавина (Астана), Немања Р. Милетић (Партизан), Никола Миленковић (Фиорентина), Урош Спајић (Краснодар), Милош Вељковић (Вердер), Александар Коларов (Рома), Стефан Митровић (Стразбур), Филип Младеновић (Лехија).

Средина терена: Љубомир Фејса (Бенфика), Немања Максимовић (Хетафе), Саша Лукић (Торино), Мијат Гаћиновић (Ајнтрахт), Филип Костић (Ајнтрахт), Душан Тадић (Ајакс), Сергеј Милинковић-Савић (Лацио), Адем Љајић (Бешикташ), Дарко Лазовић (Ђенова), Андрија Живковић (Бенфика), Немања Радоњић (Марсељ), Александар Катаи (Чикаго).

Напад: Александар Митровић (Фулам), Лука Јовић (Ајнтрахт), Александар Пријовић (Ал Итихад).

На конференцији за медије селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић рекао је да је предстојећа утакмица против Украјине тренутно најважнија, али не и пресудна у квалификацијама за ЕУРО 2020.

Констатовао да би било лепо да се у званичном мечу прекине лоша традиција против Украјинаца од шест пријатељских утакмица без победе.

Подсетио је и да је сезона била напорна за играче, али да то никако не би смео да буде изговор. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара