Пораз Партизана, Раднички однео бодове из Хумске

У дербију 25. кола Суперлиге Србије фудбалери Партизана поражени су од нишког Радничког са 1:0 (1:0). Стрелац победосног гола био је Нермин Хаскић у 42. минуту меча на стадиону у Хумској.

Фудбалери Радничког из Ниша савладали су Партизан у Хумској у дербију кола и показали да се са правом налазе на другом месту, сада са 11 бодова више од црно-белих.

Екипа Ненада Лаловића забележила је и осму узастопну победу и заостаје седам бодова за лидером шампионата Црвеном звездом.

Јунак тријумфа Нишлија био је најбољи стрелац лиге Нермин Хаскић, који је у 41. минуту савладао Владимира Стојковића за 17. овосезонски гол.

Ипак, меч ће се памтити по жестоким увредама које је тренер Нишлија Ненад Лалатовић добио од навијача црно-белих, на мети је била и његова породица, а када је на полувремену напуштао терен "засут" је упаљачима са источне трибине.

У другом мечу вечерњег програма Спартак из Суботице савладао је Војводину на "Карађорђу" 2:1 и нанео Новосађанима четврти узастопни пораз.

Раније данас: Земун - Пролетер 0:0, Чукарички - Напредак 2:1, Мачва - Динамо Врање 0:0, Младост - Црвена звезда 1:3, Рад - Бачка 1:1, Радник - Вождовац 2:1.

Табела: Црвена звезда 69 бодова, Раднички Ниш 62, Партизан 51, Чукарички 48, Младост 39, Напредак 34, Пролетер 33, Радник 32, Војводина 28, Вождовац 25, Мачва 25, Спартак 23, Бачка 22, Рад 20, Земун 18, Динамо 18.

Ток меча у Хумској:

19.55 - Крај меча, Раднички је одне сва три бода из Хумске. Партизан - Раднички 0:1. Суботички Спартак савладао је Војводину у Новом Саду са 2:1.

19.19 - Одлична шанса за црно-беле, Рикадо у сјајној прилици након центаршута Ђерлека погађа стативу...

19.10 - Одличан шут Рикарда ван шеснестрца сјајно брани голман гостију.

19.04 - Настављен је меч на стадиону Партизана, без промена у саставима тимова.

18.48 – Полувреме, Раднички води против Партизана 1:0.

18.42 – ГОООЛ! Раднички од 42. минута води са 1:0, стрелац је Хаскић! То је 17. погодак нападача нишке екипе у шампионату Србије.

18.21 – Занимљива утакмица у првих 20-ак минута, али без озбиљнијих прилика пред головима Стојковића и Ристића.

18.01 – Почео је меч у Хумској.

17.40 – Познати су састави тимова:

Партизан: Стојковић, Н. Р. Милетић, Валијенте, Павловић, Н. Г. Милетић, Шћекић, Косовић, Тошић, Ђерлек, Николић и Рикардо;

Раднички: Ристић, Тодоровски, Панков, Црномарковић, Ђорђевић, Бондаренко, Дринчић, Којашевић, Ранђеловић, Грбић и Хаскић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара