Дегенек: Имам више родбине из Книна због преласка у Звезду

Фудбалски репрезентативац Аустралије Милош Дегенек каже да је добио много честитки из Книна, града у коме је рођен, због потписа за Црвену звезду.

Снажни дефанзивац дошао је у Звезду у трансферу вредном 200.000 евра из јапанске Јокохаме одмах по завршетку обавеза са репрезентацијом на Мундијалу у Русији.

"Чеситала ми је и шира родбина, не знам ни колико њих се јавило, чак и за оне које не познајем. Добијао сам поруке "Ђе си роде", "Честитам роде", "Свака част"... Ођедном сам добио много више родбине, верујем да ће пола трибине бити моја родбина, а пола остали", нашалио се Дегенек, уз констатацију да верује да ће његови дресови бити најпродаванији.

Нова "петица" Звезде подсетила је да је 1995. избегла из Хрватске са породицом у Аранђеловац, а онда се и преселила у Аустралију пет година касније.

"Био је то тежак период, не волим да причам о томе. Остаје интерно у породици", није желео да се враћа у прошлост Дегенек.

Дегенек, који је у Звезду дошао као замена за Дамијана Ле Талека због сличног стила игре, истакао је да му је част што је обукао дрес највећег клуба на Балкану.

"Верујем да можемо да се пласирамо у Лигу шампиона", оптимиста је Дегенек који је кратко био и омладински репрезентативац Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар