Грчки медији: Милојевић одбио нови уговор због Олимпијакоса

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић одбио је нови уговор јер је постигао договор са Олимпијакосом, преноси Новаспорт. Како се наводи, Милојевић је негативно одговорио на понуду српског вицешампиона да продужи сарадњу која истиче на крају сезоне како би се вратио у Грчку, одакле је летос из Паниониоса дошао у Звезду.

Исти извор извештава да је тренер црвено-белих дао реч директору клуба из Пиреја Дарку Ковачевићу и да ће добити двогодишњи уговор вредан укупно два милиона евра.

Милојевић се и пре Црвене звезде доводио у везу са Олимпијакосом, али је тада поверење добио Албанац Бесник Хаси.

И током играчке каријере 48-годишњи тренер био је везан за Атину, где је носио дресове Аполона, Акратитоса и Олимпијакосовог највећег ривала Панатинаикоса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара