Читај ми!

Нејмар највреднији, Роналдо 49, Матић и Сергеј међу најбољих 100

Међународни институт за студије у спорту објавио је листу највреднијих фудбалера базирану на девет параметара, по којој је Нејмар први са "ценом" од 213 милиона евра, испред Лионела Месија са 202 и Харија Кејна са 194,7 милиона евра.

Најважнији параметри који се узимају у обзир су године, форма, репрезентативно искуство и јачина уговора.

Занимљиво, званично најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо налази се тек на 49. месту, са вредношћу од 80,4 милиона евра.

Међу десет највреднијих су и Килијан Мбапе (192,5), Пауло Дибала (174,6), Деле Али (171,3), Кевин де Брујне (167,8), Ромелу Лукаку (164,8), Антоан Гризман (150,2) и Пол Погба (147,5).

Међу најбољих 100 су и двојица српских фудбалера. Немања Матић је на 84. позицији (60,3 милиона), а тек на 87. месту је Сергеј Милинковић-Савић (58,2 милиона).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи