Просинечки први кандидат за селектора Босне и Херцеговине

Како преноси новинар сарајевске редакције телевизије N1, Роберт Просинечки је избио на чело трке за упражњено место селектора репрезентације Босне и Херцеговине.

Број кандидата који су се спомињали у босанскохерцеговичким медијима у јендом тренутку је постао гротескно велики, а међу њима је био и прослављени Турчин Фатих Терим (кога је, наводно, висина примања одвојила од селекторске позиције).

Међутим, Харис Мркоња, новинар телевизије N1, објавио је на Твитеру да је ангажовање, односно велику могућност истог, потврдио „високо рангирани функционер" Фудбалског савеза Босне и Херцеговине.

Селектор БиХ до октобра ове године био је Мехмед Баждаревић, који није успео да избори друго узастопно учешће изабрнаог тима наших западних суседа на Мундијалу (дебитовали у Бразилу).

Роберт Просинечки је претходне три године био на клупи амбициозног Азербејџана, са којим је бележио солидне резултате. Пре тога је био помоћним у стручном штабу селекције Хрватске, а радио је и у Црвеној звезди и турском Кајзериспору.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи