Немања Радоњић повредио стопало, не игра у Белорусији

Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић биће принудно две седмице ван терена, због повреде стопала, услед чега ће пропустити и меч са екипом БАТЕ Борисов у петом колу групне фазе Лиге Европе.

„Желим да се извиним саиграчима, тренеру и наравно верним навијачима што нећу бити у могућности да због повреде на стопалу присуствујем једној од битних утакмица. Ако је некоме жао, верујте мене боли до сржи. Мораћу да направим паузу од две недеље, да би ми кост што пре срасла", поручио је некадашњи ученик Партизанове школе друштвеним мрежама.

Вицешампион Србије игра у четвртак од 19 часова меч у Белорусији. Црвено-бели су други у групи Х са пет бодова, првопласирани Арсенал има десет, БАТЕ је трећи са четири бода, а Келн је, баш као и у Бундеслиги, последњи, са три бода поред свог имена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара