Звезда представила "Чика Рајка"

Уочи утакмице 17. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Рада, испред западне трибине стадиона "Рајко Митић", фудбалски клуб Црвена звезда организовала је церемонију представљања споменика фудбалера по којем стадион носи име.

Церемонији су присуствовали бројне бивше легенде, пријатељи, играчи, али и навијачи клуба.

"Рајко Митић је за најтрофејнији српски клуб у коме се прославио и стекао статус прве Звездине звезде одиграо 572 утакмице и постигао 262 гола. Захваљујући свом раду, посвећеношћу и људскошћу којом је зрачио, био је омиљен у свим круговима, а свакако један од симбола Црвене звезде и човек по којем су спонтано одређена правила понашања свих који у срцу носе црвено-беле боје. Рајко је задужио Црвену звезду, а Црвена звезда ће се увек трудити да име Рајка Митића буде истакнуто и видљиво. Рајко је то заслужио", наводи се на сајту београдског клуба.

Улаз на утакмицу на стадиону "Рајко Митић" између Звезде и Рада био је бесплатан, у част легенде клуба која је рођена дан касније.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 19. нов 2017, 11:11) - Levo smetalo! [нерегистровани]

Samo pitam:

Na kojoj poziciji je igrao neizbežni Bećković!?

(субота, 18. нов 2017, 21:52) - Грујица [нерегистровани]

СЛАВАН спортиста

Памтим наслов у НОВОСТИМА: "Митић 500 - Фијат 600", кад је Рајко Митић за одиграну петстоту утакмицу за Звезду добио као награду, фићу. Био је морални џин наш Рајко Митић, идол младих.