Боаћи: Овај тим је невероватан, нема повреде

Јунак тријумфа Црвене звезде у Келну Ричмонд Боаћи захвалио се свима на подршци и истакао да је победа производ добре игре целог тима, као и да није теже повређен.

"Као и увек желим пре свега да се захвалим Богу и својој породици, као и овом невероватном тиму чији сам део. Сви момци су показали изузетан квалитет који поседују. Играли смо одлично и то смо успели да материјализујемо и да освојимо три врло важна бода. Такође, стручни штаб има огроман удео у овој победи ", рекао је Боаћи новинарима у Келну.

Све навијаче Црвене звезде може да радује чињеница да Боаћи није теже повређен, упркос томе што је раније напустио терен.

"То је био само јак грч који сам осетио у нози. Већ сада се осећам добро"

Наредни меч у Лиги Европе фудбалери Црвене звезде играју на свом терену 19. октобра против Арсенала.

"Ова победа нам је додатно подигла самопоуздање пред меч са Арсеналом. Увек говорим да уз дисциплину и одлучност можете да се суочите са сваким противником", поручио је репрезентативац Гане и захвалио се навијачима на сјајној подршци.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво