Скај Спорт: Матић у Манчестер јунајтеду постаје најскупљи српски фудбалер

Везиста Челсија Немања Матић ипак ће прећи у Манчестер јунајтед и постати најскупље плаћени српски фудбалер свих времена, јавља британски Скај Спорт.

Иако се пре две недеље чинило да од стране Мориња толико жељеног трансфера неће бити ништа, јер је Челси био љут на Јунајтед због "отимања" Ромелуа Лукакуа, лондонски клуб је попустио и последње вести говоре да ће прелазак Матића на Олд Трафорд бити озваничен у наредним данима.

Матић је на медицинским прегледима у Манчестеру а опрему "црвених ђавола" ће задужити у трансферу вредном између 37 и 45 милиона евра, преносе бројни медији са Острва.

Из трке за 28-годишњим фудбалером повукао се Јувентус, јер се окренуо јефтинијим варијантама – Блезу Матудију из ПСЖ-а и Стивену Н'Зонзију из Севиље, па је Челси морао Матића да пусти да поново сарађује са португалским тренером.

Матић завршава други мандат у Челсију са титулом првака Енглеске, а током каријере играо је још за Бенфику, Витесе, Кошице и Колубару. У млађим категоријама носио је дресове и Црвене звезде и Партизана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи