Милојевић пред Спарту: Најтежи испит до сада

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред дуел против Спарте из Прага, каже да се његов тим налази пред најтежим испитом ове сезоне и да се нада да ће уз велику мотивацију и жељу приказати партију која ће донети позитиван резултат.

"Знамо шта за нас значи наредна утакмица, много смо мотивисани и влада добра атмосфера у екипи. Спарта има јако квалитетан тим са тренером Страмачонијем, кога познајем из Грчке, дисциплиновани су и физички снажни. Очекујем добар меч, даћемо све од себе да уз велику подршку навијача пружимо добру партију", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је додао да, изузев суспендованог Славољуба Срнића, рачуна на све играче.

"Још нисам одлучио ко ће га заменити, имам неке дилеме", поручио је Милојевић и додао да су последња појачања Борјан, Родић и Радоњић физички спремни за сутрашњи дуел.

На питање да ли је већи притисак на Звезди што деценију није играла у групној фази Лиге Европе или на Спарти после три сезоне заредом у том такмичењу, Милојевић је одговорио:

"Традиција постоји да би се рушила, видећемо шта ће се десити. У Звезди се стално тражи да се побеђује, да је другачије, не би била каква јесте. Од мене нећете чути обећања, такав сам, наша обавеза је да дамо све од себе, а неке ствари морају да се заслуже."

Милојевић је најавио да ће се екипа држати свог стила против Спарте и да не жели конфузију.

"Једна је ствар шта ми хоћемо, а друга шта донесе меч. Имамо наш стил игре који ћемо форсирати, али оно што планирате није баш како желите. Нећу конфузију, Спарта ће тражити да нас увуче у њихов ритам. Направили су јак тим, наш Плавшић је отишао. Желе да прекину доминацију конкурената у Чешкој, имају највише циљеве, јачи су него прошле сезоне, али свака екипа има врлине и мане. Морамо да одговоримо истим оружјем. Мислим да ће бити тотално другачија утакмица у односу на Флоријану и Иртиш."

Он се осврнуо и на улогу доскорашњег фудбалера Црвене звезде, а сада Спарте, Срђана Плавшића.

"Оставио је дубок траг, много је значио Звезди. Његове карактеристике најављују домете великог играча. Надам се да неће имати свој дан, његово познавање нас је некад предност, а некад мана", закључио је тренер црвено-белих.

Прва утакмица 3. кола квалификација за Лигу Европе између Црвене звезде и Спарте игра се у четвртак од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара