Читај ми!

Победе Чукаричког, Вождовца, Рада и Напретка, реми у Нишу

Фудбалери Чукаричког, Вождовца, Рада и Напретка уписали су победе у 26. колу Супер лиге Србије, док су Раднички и Нови Пазар у Нишу одиграли нерешено.

Чукарички је победио Борац са 3:2 после преокрета. Борац је два пута водио, али је екипа Ненада Лалатовића успела да преокрене резултат и из Чачка однесе сва три бода.

Борац је повео већ у четвртом минуту меча голом Лазара Јовановића, али је Немања Обрадовић изједначио у 23. минуту. Домаћа екипа је на одмор ипак отишла с предношћу пошто је Тијаго погодио у 30. минуту.

Победу Чукаричком је у другом полувремену донео Петар Бојић головима у 62. и 78. минуту.

Екипа с Бановог брда је десета на табели са 33 бода, док је Борац на претпоследњем, 15. месту са 18 бодова.

Фудбалери Радничког и Новог Пазара одиграли су нерешено 2:2 у Нишу.

Милош Плавшић је у другом минуту довео Нови Пазар у вођство, али је у 37. изједначио Лазар Арсић. Гостујућа екипа је у 62. минуту поново повела, а стрелац је био Александар Игњатовић.

Бод Нишлијама донео је играч Пазара Александар Тасић, који је пет минута пре краја меча погодио своју мрежу.

Фудбалери Вождовца су на свом терену убедљиво славили против Бачке са 4:0.

Голове за Вождовац постигли су Милош Павловић у 24. минуту, Иван Маринковић у 55, Огњен Красић у 60. и Ђуро Зец у 72. минуту.

Вождовац је везао и трећу победу у низу и седми је на табели домаћег шампионата са 37 бодова. Баћка је на 13. месту са 24 бода.

Фудбалери Рада су на Бањици победили Спартак са 2:0. Оба поготка постигао је Дејан Ђенић у 18. и 76. минуту.

Рад је после прве победе након пет кола на 12. месту на табели са 29 бодова, док је Спартак девети са пет бодова више.

Фудбалери Напретка победили су на свом терену екипу Радника са 2:1 и тако уписали први тријумф после седам кола. Екипа из Крушевца је сада четврта на табели са 40 бодова, док је Радник на 14. позицији са 21.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије