Манчестер силан против Фенербахчеа на Олд Трафорду

Фудбалери Манчестер јунајтеда убедљиво су на "Олд Трафорду" савладали Фенербахче са 4:1 у мечу трећег кола Групе А Лиге Европе. Двоструки стрелац за Јунајтед био је Пол Погба, по један гол постигли су Марсијал и Лингард. Утешни погодак за госте постигао је Ван Перси.

Јунајтед је на "Олд Трафорду" до вођства стигао у 31. минуту поготком Пола Погбе из једанаестерца, да би само два минута касније Антоан Марсијал такође из пенала повисио на 2:0.

Екипа Жозеа Мориња је у првом минуту судијске надокнаде времена другим голом Погбе стигла до три гола предности, а већ у 48. минуту Џеси Лингард је повисио разлику на 4:0.

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Робин ван Перси у 83. минуту је постигао једини гол за Фенербахче и тако поставио коначан резултат.

У другом мечу Групе А Фејенорд је на свом терену голом Николаја Јоргенсена у 55. минуту победио Зорју.

Манчестер и Фејенорд после три утакмице имају по шест бодова у Групи А, Фенербахче је трећи с четири, док је Зорја последња, четврта, с једним.

Дандалк је у 52. минуту повео против Зенита голом Робија Бенсона, али је екипа из Санкт Петербурга средином другог полувремена за само шест минута стигла до преокрета. Голове за Зенит постигли су Роберт Мак у 71. минуту и Жулијано у 77. минуту.

Макаби из Тел Авива је такође у гостима с 2:1 победио АЗ Алкмар у другом мечу Групе Д.

Зенит је лидер Групе Д са девет бодова, а следи га Дандалк с четири, те Макаби с три, док је АЗ последњи с једним.

У Групи Б Олимпијакос је на свом терену са 4:1 победио Астану, док је Јанг Бојс тријумфовао против АПОЕЛ-а с 3:1.

Рома је код куће водила с 3:1 против Аустрије Беч у Групи Е, али су гости у финишу стигли до изједначења, док је у другом мечу Астра као гост с 2:1 победила Виторију Плзењ.

Голове за италијанску екипу постигли су Стефан ел Шарави у 19. и 34. минуту и Алесандро Флоренци у 69.

С друге стране, голове за Аустрију постигли су Рафаел Холчаузер у 16, Доминик Прокоп у 82. и Оларенвају Кајоде у 84. минуту.

Рома и Аустрија имају по четири бода после три утакмице, док Астра има три, а Виторија два у Групи Е.

У Групи Ц Сент Етјен је с 1:0 победио Габалу, а Мајнц и Андерлехт одиграли су нерешено 1:1, док је у Групи Ф Генк с 2:0 био бољи од Атлетик Билбаоа, а Рапид из Беча и Сасуоло су ремизирали 1:1.

Овако је протекао меч на "Олд Трафорду":

22.58 – Крај меча, победа Манчестера над Фенербахчеом – 4:1.

22.48 – ГОООЛ! Фенербахче постиже погодак и смањује резултат на 4:1. Сјајна акција гостију, а на правом месту је био Робин ван Перси.

22.39 – У 75. минуту, уз велики аплауз са трибина, терен је напустио Пол Погба, који је коначно показао зашто је доведен на "Олд Трафорд".

22.13 – ГОООЛ! Катастрофа прети Фенербахчеу, Џеси Лингард прелепим ударцем повећава предност Манчестера на великих 4:0.

22.00 – Резултати осталих мечева на полувремену...

21.56 – Крај првог полувремена на "Олд Трафорду".

21.55 – ГОООЛ! Јунајтед води са 3:0. Бомба Пола Погбе, Демирел немоћан!

21.42 – ГООООЛ! Само два минута касније свиран је нови пенал за Манчестер, који након прецизног ударца Марсијала води са 2:0.

21.39ГОООЛ! Пол Погба прецизан са беле тачке, Јунајтед води са 1:0.

21.05 – Почео меч на "Олд Трафорду" између Манчестер јунајтеда и Фенербахчеа. Широм Европе почели и остали дуели који се играју у овом термину.

20.58 – Први мечеви трећег кола завршени су следећим резултатима:

19.51 – Резултати на полувременима:

19.50 – Колумбијац Муриљо чини све да његов Интер коначно стигне до три бода (или уопште бодова)...

19.31 – Шахтјор има два гола предности против Гентa, баш као и Османлиспор против Виљареала, односно Фиорентина против Слована. Селта је преко Фонтаса стигла до изједначења у дуелу са Ајаксом.

19.28 – Нешто мање од пола сата игре у првим полувременима донело је релативно много голова. Панатинаикос (Ибарбо) води у Белгији, док Ајакс, можда и изненађујуће, има предност у Вигу против Селте (Зијеч). Коњаспор води голом младог Милошевића, фудбалера из Босне и Херцеговине, док Шалке голом Конопљанке води у Краснодару. Фиорентина има предност против Слована, а Ница против Салцбурга. 

19.01 – Мечеви који се играју у првом термину су почели...–

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво