Венгерова лекција Контеовом Челсију

Арсенал у градском дербију савладао Челси са 3:0 и показао ко је газда у Лондону. Сва три гола постигнута у првом полувремену, Челсијеви играчи бледи и безидејни током 90 минута.

Арсенал и Челси одиграли су дерби шестог кола Премијер лиге, а радовао се црвено-бели део Лондона. Убедљива игра, на крају и убедљива победа "тобџија" улепшала је вече домаћим навијачима.

Одавно Арсенал није деловао толико доминантно као у првих 45 минута меча са "плавцима". Чини се да је Венгер у свим сегментима игре надмудрио "почетника" у Премијер лиги, па ни резултат није изостао.

Већ после 15 минута игре Арсенал је имао два гола предности, погоцима Алексиса Санчеза и Теа Волкота, да би Озил у 40. минуту поставио коначан резултат - 3:0.

Иако се очекивало да ће Челси у другом полувремену заиграти боље, шансе су виђене само пред њиховим голом. Тибо Куртоа један је од заслужнијих што "плавци" нису доживели и тежи пораз.

Капитен Челсија на овом мечу био је Бранислав Ивановић, који је одиграо свих 90 минута, као и Немања Матић.

Арсенал се попео на треће место на табели Премијер лиге са 13 бодова, пет мање од водећег Ситија, док је Челси, после другог узастопног пораза, осми са девет освојених бодова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара