Мурињо љут на Адријана

Шеф стручног штаба италијанског фудбалског шампиона Интера из Милана Португалац Жозе Мурињо одлучио је да казни нападача тог клуба бразилског интернационалца Адријана, због, како је навео, "активног ноћног живота". Адријано је изостављен са наредне првенствене утакмице против Фјорентине, пошто је закаснио на последњи тренинг.

Мурињо је, тврде италијански медији, љут на своје играче због слабе игре на недељној првенственој утакмици са Ђеновом, када нису успели да забележе победу на свом терену, а посебно је огорчен на Адријана.

Бразилски голгетер је после тог меча изашао у град са првотимцем конкурентског Милана Роналдињом и у једном ноћног клубу остао до раних јутарњих часова, па је Мурињо најавио да ће га казнити.

Мурињо га је прекорио због "ноћног живота", а закашњење на тренинг очигледно је била кап која је прелила чашу стрпљења португалског стручњака.

Италијански новинари подсећају да је Интеров тренер у прошлој сезони Роберто Манћини, управо због неспортског начина живота, тражио начин да се "реши" Адријана и да га је зато на годину дана "позајмио" бразилском прволигашу Сао Паулу.

Поред Адријана, на предстојећем мечу неће бити ни нападача Хулија Круза, због тога што није слушао инструкције Муриња за време меча против Ђенове.

Уместо Адријана и Круза, на месту нападача биће млади фудбалери Марио Балотели и Виктор Обина, упркос томе што их је Мурињо прошле седмице критиковао због лоших игара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво