Роналдо: Донео сам праву одлуку

Португалац Роналдо изјавио је да је одлука да остане у Манчестер јунајтеду била најбоља могућа и додао да верује да на Олд Трафорду неће играти још само ову сезону, већ много дуже.

"Сада схватам да сам донео најбољу одлуку и на томе сам захвалан Алексу Фергусону који је имао стрпљења да са мном дуго разговара о свему. У Манчестеру сам и душом и телом", рекао је Роналдо за шпанску "Марку".

Један од тренутно најбољих фудбалера света летос је више пута изјавио да би волео да заига за мадридски Реал, али се предмислио после разговора са Фергусоном, који га је посетио у Португалу где се опорављао од операције стопала.

"Играч сам Манчестера и желим да испоштујем свој клуб, саиграче и навијаче. Због тога више нећу говорити ни о једном другом клубу. Само бог зна шта ће бити у будућности, а што се мене тиче, верујем да ћу на Олд Трафорду бити и после ове сезоне", рекао је Роналдо.

Нападач Манчестера је највећи фаворит за освајање Златне лопте, која се додељује најбољем играчу Европе, као и признања које Међународна фудбалска федерација додељује најбољем фудбалеру света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи