Укинут притвор младићу који је каменовао српске фудбалере, протест подршке Морини

Суд у Тирани пустио је из притвора Марсела Келешија, који је ухапшен јер је гађао камењем аутобус којим су српски фудбалери пролазили Тираном. Око 200 навијача на тргу Скендербег тражило ослобађање Исмаила Морине.

Келеши је пуштен из притвора уз обавезу да се редовно јавља полицији, пишу албански медији, наводећи да је суд одбацио захтев тужилаштва да буде задржан у притвору.

Келеши је ухапшен на дан утаакмице у Елбасану под оптужбом за уништавање имовине, ремећење јавног реда и насиља над заштићеним особама.

Истовремено, на тргу Скендербег и уз озбиљне полицијске снаге, око 200 припадника разних навијачних група тражило је ослобађање Исмаила Морине, човека који је постао познат након што је спустио дрон на стадион у Београду.

Протест је организован путем друштвених мрежа, а учесници су узвикивали име Исмаила Морине и клицали у част некадашње Ослободилачке војске Косова.

Око трга Скендербег био је распорођен велики број полицајаца, а учесници нису желели да дају изјаве медијима, наводећи да се плаше хапшења.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 11. окт 2015, 15:03) - Nebojsa CH [нерегистровани]

T.Karadzic

Mora pod hitno da ode u Tiranu i proslavi pustanje iz zatvora toga zlikovca.Oni su tamo svi fini ljudi.