Читај ми!

ФС Албаније: Битка је изгубљена, али борба се наставља

Фудбалски савез Албаније (ФСХФ) захвалио је навијачима, држави, полицији и свима који су допринели да утакмица против Србије протекне без инцидента.

У саопштењу ФСХФ наводи се да је национални тим утакмицу изгубио на терену, али добио битку из државности и представљања најбољих вредности.

"Изгубили смо битку, али борба се наставља. Обећавамо да нећемо одустати. Државност, сигурност, показивање најбољих вредности, надјачало је све остало и то нас чини поносним", наводи се између осталог у саопштењу.

Челници ФСХФ истакли су велики допринос обавештајне службе у организацији утакмице, а посебну захвалност исказали су становницима Тиране и Елбасана, који су морали да истрпе саобраћајне гужве због блокада појединих делова града.

"Нажалост нисмо успели. То не значи да би требало да погнемо главе. Напротив, пораз мора да нас научи да у будућности будемо још јачи и ефикаснији."

Фудбалска репрезентација Србије савладала је у Елбасану домаћу селекцију Албаније са 2:0 (0:0), у утакмици И групе квалификација за првенство Европе.

Утакмица у Елбасану одиграна је у узаврелој атмосфери и уз обезбеђење више од 2.000 полицајаца.

Дан раније аутобус са фудбалским репрезентативцима Србије каменован је у Тирани на путу од аеродрома до хотела "Шератон".

број коментара 5 Пошаљи коментар
(недеља, 11. окт 2015, 14:03) - Prolaznik [нерегистровани]

Samo su to.

Samo su nas kamenovali. To je to. Neka im bude to što je to.

(петак, 09. окт 2015, 16:03) - Robislav- Role [нерегистровани]

Budimo iskreni

Budimo iskreni:

Sport vise nije sportski. Mnogo ljudi nisu vise ljudi.

To je tuzno, ali to je istina.

(петак, 09. окт 2015, 15:32) - anonymous [нерегистровани]

''samo kamenovanje''

Dakle, samo su nas kamenovali...mogli smo I gore da prodjemo...treba im cestitati... Stvarno???

(петак, 09. окт 2015, 14:53) - anonymous [нерегистровани]

Pa sta je to bilo?

Kada covek procita ovo:

"Čelnici FSHF istakli su veliki doprinos obaveštajne službe u organizaciji utakmice, a posebnu zahvalnost iskazali su stanovnicima Tirane i Elbasana, koji su morali da istrpe saobraćajne gužve, zbog blokada pojedinih delova grada."

Nije siguran da li se prica o vojnoj operaciji ili sportskom dogadjaju.

(петак, 09. окт 2015, 13:21) - Deki [нерегистровани]

Nije fer

Ne trebate da pominjete samo kamenovanje. Ipak su nasi igraci bili bezbedni nije bilo incidenata i to je za pohvalu. Fudbal i sport su pobedili !!!