Читај ми!

Партизан у Грузији брани предност из првог меча

Фудбалери Партизана у Горију играју реванш меч другог кола квалификација за Лигу шампиона. Црно-бели из Београда носе минималну предност, коју ће покушати да сачувају у Грузији. Меч почиње у 14.30 по нашем времену.

Партизан је у првом мечу савладао екипу Диле са 1:0, голом Стефана Бабовића у финишу меча, а у Горију ће покушати да сачува ту предност и пласира се у треће коло квалификација, где би ривал била, највероватније, румунска Стеауа.

Црно-бели су пред својим навијачима показали да су квалитетнији ривал од грузијског шампиона, али изабраници Зорана Милинковића то морају да покажу и на гостујућем терену.

Очекује се да екипа Диле у реваншу заигра много офанзивније него у првом мечу, када ниједном нису успели озбиљније да угрозе голмана Живковића.

Милинковић је у Грузију повео 19 играча, сви су у конкуренцији за најбољих 11, али не би требало очекивати да се састав драстично промени од оног који је играо у Београду, против Диле, али и против Металца (4:0) у првом колу српског шампионата.

Меч у Горију игра се у 14.30 по српском времену, а кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара