Читај ми!

"Орлови" верују у победу у Копенхагену

Након победе од 4:1 над Азербејџаном, а пред дуел са Данском, репрезентативци Србије верују да ће освојити три бода у Копенхагену. Лазар Марковић верује да ће резултати бити све бољи. Знамо шта морамо да урадимо, рекао је Радосав Петровић.

Репрезентативац Србије Лазар Марковић очекује бољу игру и победу против Данске у наставку квалификација за првенство Европе.

Србија се налази на претпоследњем месту групе И са само једним освојеним бодом, али је победа у пријатељској утакмици против репрезентације Азербејџана (4:1) поправила расположење у табору "орлова".

"Азербејџан није тим који је у рангу са Данском, али нама је заиста свака победа битна, без обзира на то да ли је реч о пријатељској или квалификационој утакмици. Очекујем победу и у Копенхагену. Верујем да ћемо бити све бољи", рекао је Марковић.

Фудбалер Ливерпула је додао да је веома важно да тим одигра одбрану на најбољи могући начин.

"Морамо да сачувамо наш гол, а сигуран сам да ћемо успети да савладамо данског голмана и дођемо до победе", оценио је Марковић.

Утакмицу против Данске са доста оптимизма дочекује и Радосав Петровић.

"Нисмо свих 90 минута бриљирали против Азербејџана како резултат показује. Било је периода са падовима у игри и концентрацији. То морамо да каналишемо до суботе. Не смеју да нам се понављају непотребне грешке, да дозвољавамо себи фазе слабије игре, него да делујемо компактно. Сами себе смо довели у ову позицију и нема назад. Знамо шта морамо да урадимо у Копенхагену", рекао је Петровић.

Један од најискуснијих репрезентативаца Зоран Тошић истакао је да Србија не сме да прима лако голове.

"Данце добро знамо. И у мечу против Црне Горе показали су оно што су радили и у Београду. Морамо да изнесемо притисак, да останемо позитивни јер нас то одржава у игри. Нема више назад. Мора да се направи искорак. Треба да га направимо у Копенхагену", рекао је Тошић.

Утакмица Данске и Србије игра се у суботу од 20.45 у Копенхагену.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се