Читај ми!

Гранада шокирала Барсу, Реал убедљив

Екипа Гранаде савладала Барселону са 1:0 и одмогла јој у борби за титулу шампиона Шпаније. Једини гол постигао Брахими у 16. минуту меча. Реал искористио кикс Барсе и победом над Алмеријом од 4:0, поново је престигао на табели. Атлетико у недељу гостује Хетафеу.

Фудбалери Барселоне доживели су нову бруку пошто су као гости изгубили од екипе Гранаде са 1:0, у утакмици 33. кола првенства Шпаније.

Шокантна елиминација у четвртфиналу Лиге шампиона од мадридског Атлетика очигледно је оставила последице на тим Херарда Мартина, који вечерас није умео да пронађе пут до противничке мреже.

Меси, Нејмар, Фабрегас и остале скупоцене звезде Каталонаца били су немоћни у окршају са мотивисаним и пожртвованим Андалужанима.

Гранада је повела већ после 16 минута игре и могла је да слави још убедљивије против изразитог фаворита, којег је веће бламаже спасао голман Пинто са неколико изванредних интервенција.

Барселона је овим шокантним поразом направила корак назад ка одбрани титуле пошто са утакмицом више и даље заостаје бод за водећим Атлетиком, асада и за Реала.

Гранада је са три велика бода одмакла од зоне испадања.

Раније данас Селта и Сосиједад одиграли су нерешено 2:2, док је Виљареал победио Леванте резултатом 1:0.

Реал је без већих проблема стигао до тријумфа против Алмерије. Убедљиво је савладала госте са 4:0 (1:0). Голове су постигли: Ди Марија у  28. минуту, Бејл у 53, Иско у 56. и  Мората у 85. минуту. Реал је победом претекао Барселону и сада се изједначио са Атлетиком, који има утакмицу мање.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се