Читај ми!

Аца "Тенк": Лепо је на врху јер све зависи од нас

Бескомпромисни задњи везни фудбалер Црвене звезде, Александар Ковачевић, не крије да му прија што је његов тим преузео лидерску позицију у првенству. Много је утакмица до краја али битно је да све зависи само од нас, поручује Ковачевић.

Фудбалеру Црвене звезде Аци Ковачевићу прија боравак на челу табеле Суперлиге, пре свега у психолошком смислу.

"Предност коју имамо у односу на вечитог ривала није велика, она износи један бод, али нам доста значи на психолошком плану. Утолико нам је лакше што смо у ситуацији да све зависи од нас и што не морамо да пратимо резултате конкурената. Окренути смо само дешавањима у нашој кући и начину како да у преосталих 12 кола уколико је могуће савладамо све ривале. Једино нам тријумфи омогућавају да останемо на месту на коме смо сад и да на крају сезоне остваримо оно што сви толико желимо, а то је да освојимо титулу", рекао је Ковачевић.

Срчани везиста у мечу са Напретком није био стартер већ је у игру ушао у другом полувремену. Разлози за такву одлуку тренера Стојановића су врло јасни.

"Играо сам утакмицу за младу репрезентацију против Белгије, вратио сам се тек у четвртак касно увече и сигурно да је умор учинио своје. У везном реду имамо доста квалитетних играча и нико није незаменљив. Јака конкуренција какву имамо свакога од нас тера да на сваком тренингу и утакмици дајемо максимум и заслужимо поверење стручног штаба. Има још доста да се игра, победе у уводним колима пролећа су нам подигле самопоуздање, али далеко од тога да смо полетели. Лига је доста изједначена, и уколико не уђемо максимално фокусирани у меч, сваки противник може да нам зада проблеме", поручује попупалрни "Тенк".

У наредном колу клуб из Љутице Богдана на свом стадиону дочекује Раднички из Крагујевца, затим следи гостовање Доњем Срему, па поново меч на највећем српском стадиону против Вождовца.

"Не размишљамо много унапред. Тренутно нам је у главама само Раднички. Идемо степеник по степеник и не обазиремо се на распоред. Имамо потребан квалитет да победимо сваку екипу у нашој лиги уколико дамо све од себе. Много смо труда и одрицања уложили да бисмо дошли у ситуацију да сами одлучујемо о својој судбини, и сигурно да не желимо да сада све то бацимо у воду", констатовао је Александар Ковачевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво