Рад добио новог председника, представио појачања

Скупштина Рада проширила је Управни одбор и изабрала Бранка Миљковића за новог председника клуба. Миљковић је рекао да жели да се клуб организационо приближи највећим фудбалским клубовима у земљи. "Желим да допринесем развоју фудбалског клуба Рад и да организационо буде уз два највећа клуба у земљи", рекао је Миљковић новинарима у Београду.

Нови функционер клуба играо је активно фудбал у Приштини од 1987. до 1993. године, после чега је покренуо приватни посао, а од 2005. године је председник Привредне коморе Косова и Метохије.

Екипа "бањичког првака" представила је и најновија појачања, Дамира Кахримана и Александра Петровића.

Некадашњи голман младе репрезентације Србије Кахриман рекао је да је увек гајио симпатије према Раду.

"Од малена сам гајио посебне симпатије према фудбалском клубу Рад, због његове специфичности, а посебно због навијача. Потрудићу се да се својим одбранама наметнем и тренеру и новом селектору Србије Радомиру Антићу", рекао је Кахриман, који је дошао из турског Коњаспора.

Петровић је дошао из руског Химкија, а у Србији је наступао за Хајдук из Куле и овог лета је био на проби у шампиону Србије Партизану.

"Велика ми је част што ћу наступати за клуб који ове године слави пет деценија постојања. Потрудићу се да игром допринесем резултатским успесима Рада и личној афирмацији", казао је Петровић.

Рад је у прва два кола забележио нерешену утакмицу и пораз. У суботу од 17 сати дочекује Јагодину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво