Мурињо: Срећан сам што се Шевченко вратио у Милан

Тренер фудбалера Интера Жозе Мурињо рекао је да је срећан што се Андреј Шевченко вратио у италијанску лигу, у свој бивши клуб Милан.

Мурињо је пре две године тренирао Шевченка у Челсију, али украјински репрезентативац није успео да се избори за место у првом тиму "плаваца".

Португалски стручњак, који је сада тренер највећег Милановог ривала - Интера, изразио је уверење да ће Шевченко поново добити мотивацију, пошто ће играти за свој стари клуб.

"Најважнија ствар је да Шевченко буде срећан. И ја сам срећан због њега. У Челсију је био незадовољан јер је током две сезоне клуб променио три тренера", рекао је Мурињо за италијански лист "Газета дело спорт", а пренео "Скај". Мурињо је пожелео срећу Украјинцу, али не много професионалног успеха у наредној сезони. "Не могу да кажем да му желим све најбоље јер је Милан наш најљући ривал, али, ето, нека 'росо-нери' освоје Куп УЕФА", додао је Мурињо.

Потпредседник Милана Адријано Галијани нагласио је да није само власник црвено-црних Силвио Берлускони заслужан за повратак Шевченка на "Сан Сиро". "Ово је породична ствар и сви смо срећни. Није тачно да је Берлускони најзаслuжнији за Шевченкoв долазак . Уложио сам све што сам могао и срећан сам што смо успели Андреја да вратимо кући", рекао је Галијани.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво