Читај ми!

Утакмица за уживање

После данашње победе против Јавора Роберт Просинечки је уживао у предивном амбијенту и одличној игри својих играча. Пре свега морам да похвалим изванредан амбијент, много је лепо играти када је овакав амбијент, рекао је Роби на конференцији за новинаре после меча.

Тренер фудбалера Црвене звезде Роберт Просинечки после данашње победе против Јавора са 3:1 изјавио је да је уживао у предивном амбијенту и одличној игри својих играча.

"Била је ово једна добра утакмица. Пре свега морам да похвалим изванредан амбијент, много је лепо играти када је овакав амбијент", рекао је Просинечки на конференцији за новинаре после меча. Он је похвалио играче за реакцију после примљеног гола у уводној фази утакмице.

"Данас смо били добри, ту поготово мислим на период након нашег кикса и примљеног гола. Екипа се брзо вратила, повела 2:1, до краја контролисала утакмицу и по мом мишљењу заслужено победила", истакао је он. Тренер Црвене звезде честитао је и домаћину.

"Јавор има добру екипу, имали су пар шанси поред тог гола који су постигли, али ипак заслужена победа мог тима. Терен није био добар, није био ни толико лош, како су нам причали", закључио је Просинечки.

Тренер фудбалера Јавора Александар Јањић рекао је да се његов клуб обрукао у данашњем поразу.

"Обрукали смо се. Одлично смо отворили утакмицу и повели, што је требало да нам иде на руку, али имам утисак да смо крајем полувремена препустили иницијативу Звезди. Чини ми се да смо само чекали да време прође", рекао је Јањић после меча у Ивањици. Тренер Јавора је казао да би ток друго утакмице био другачији да нападач његовог клуба Обијора Одита није био себичан код контранапада у последњим тренуцима првог полувремена.

"Нисмо искористили сјајну прилику у 45. минуту, када је Одита био у контри, али није проиграо самог (Радета) Вељовића. Да смо изједначили ток утакмице би сигурно био другачији и Звезда не би тако лако дошла до бодова", закључио је Јањић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар