Читај ми!

Станојевић "бивши тренер Партизана"

Александар Станојевић, у изјави за Мондо, истакао је да ће испунити обећање и да ће, заједно са Младеном Крстајићем, напустити клуб из Хумске. Разочаран сам оним што се десило, кад се будем вратио са одмора, сазваћу опроштајну конференцију за новинаре, најавио Станојевић.

Тренер првог тима Партизана одржаће обећање, и напустиће Партизан заједно са Младеном Крстајићем. "Ја сам од данас бивши тренер Партизана", изјавио је Станојевић за Мондо.

Смена Младена Крстајића са места спортског директора клуба из Хумске има још једну импликацију, тачније повлачи још један одлазак из редова шампиона Србије.

Тренер првог тима Александар Станојевић одржао је реч коју је дао у тренуцима када су и почеле шпекулације о судбини Младена Крстајића.

"Ја сам од данас бивши тренер Партизана! Разочаран сам оним што се десило. Кад се будем вратио са одмора, сазваћу опроштајну конференцију за новинаре", рекао је Станојевић за Мондо.

Тренер црно-белих је додао да се нада да ће и председник клуба Драган Ђурић добро размислити о свему.

"Поставио бих питање председнику да ли и он размишља о томе да би могао да оде, као велики партизановац, као човек који не гледа личне интересе, већ интересе клуба", додао је Станиојевић не без горчине у гласу.

"Навијачи су му стопороцентно саопштили шта мисле, окренули му леђа. Да ли можда због тога не долази на утакмице да не би чуо те повике са трибина, а могао је да их чује и синоћ на кошаркашкој утакмици? Да ли ће, као велики партизановац, да поступи у интересу клуба или ће опет да превладају лични интереси? Да ли размишља о томе шта ће бити са Партизаном?", резигниран је Станојевић.

То што је добио поверење управе да настави започет посао, ништа не значи Александру Станојевићу.

"Ко је то подржао Ђурића последњих дана и да ли је ико ставио његов рад под лупу? Ако видиш да нико није уз тебе, ваљда је логично да одеш, а не да се бориш за фотељу", нагласио је тренер фудбалера црно-белих.

"Ја са тим немам проблема, нисам дошао за тренера Партизана само да би се причало да сам тренер. Немам зато ни најмањи проблем да одем у оваквој ситуацији. Ту нема много шта да се коментарише, постоје принципи које сам увек поштовао и поштоваћу их и даље", поручио је Станојевић, додајући да ће много више рећи на конференцији за медије после Нове године.

Осим Станојевића, одлазак је најавио и тренер Телеоптика Вук Рашовић.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво