Читај ми!

Ривалдо жели у Партизан, "гробари" одушевљени

Ривалдо Витор Борба Фереира преко менаџера послао понуду "црно-белима" да га ангажују. Младен Крстајић: Ослањамо се на своје снаге. Та свега неколико сати, више од 8.000 навијача Партизана затражило од управе да ангажује славног Бразилца.

У Хумску је стигао факс Ривалдовог менаџера са понудом за "црно-беле", пише Мондо.

Спортски директор Партизана Младен Крстајић потврдио је тачност информације, али и став да се "црно-бели" ослањају на сопствени погон, на младе снаге.

"Тачно је да смо јутрос добили понуду од Ривалдовог агента да дође у Партизан. Занимљиво је како се овакве информације брзо шире... Сигурно да нам је драго да таква легенда има жељу да обуче Партизанов дрес. Ипак, ми ћемо се ослонити на наше снаге, на оно што имамо овде и у Телеоптику. У сваком случају, ова понуда прија, јер значи да се у Партизану добро ради и да је наш клуб на гласу", рекао је Крстајић.

"Морамо бити свесни да Ривалдо има 39 година, практично је ушао у четврту деценију живота", рекао је Крстајић, а потом се нашалио: "Ако не буде нашао клуб, може да дође да нас појача у Медија лиги, да игра са нама ветеранима".

Ривалдо је играо за Барселону, Милан, Коринтијанс, Палмеирас, Олимпијакос, АЕК, Депортиво ла Коруњу. Ове године игра на позајмици у Сао Паулу.

Током петогодишњег играња за Барселону, освојио је две титуле шампиона Шпаније и Куп краља.

Својевремено је (1999. године) добио признање за најбољег играча на свету, а његов земљак Пеле уврстио га је међу 125 најбољих играча свих времена.

Са бразилском репрезентацијом, за коју је одиграо 74 утакмице и постигао 34 гола, освојио је титулу првака света на Мундијалу 2002. године.

 

Број коментара 109

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво