Затвара се Универзитетско село

Универзитетско село "Белвил" у коме је боравило 8.600 спортиста из 128 земаља, биће затворено вечерас када ће га напустити последњих 300 учесника 25. Универзијаде, рекла је директорка Инфо-центра Универзијаде Наташа Ристић.

Према њеним речима, последњи спортисти из Београда одлазе вечерас око 20 сати, а већ је почела и демонтажа свих система у "Белвилу", као и прегледање станова у којима су били смештени учесници Универзијаде.

"Намештај који је био у становима у Универзитетском селу биће расподељен у 33 студентска дома у Србији", рекла је Ристићева и напоменула да ће се у тим објектима до почетка наредне студентске године наћи око 10.000 кревета, 17.000 столица и 7.000 ормара који су користили спортисти у "Белвилу".

Како је рекла Ристићева, највећи број спортиста напустио је село у претходна три дана, тако да је у "Белвилу" сада веома мирно.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 07. нов 2009, 17:54) - Katarina [нерегистровани]

Univerzijada obecava, ali ne ispunjava!!!

Pre volontiranja na Univerzijadi obecani su nam sertifikati. I kada smo zavrsili, ocigledno sa dobrim rezultatima, receno nam je da cemo ih dobiti na kucnu adresu, medjutim i posle nekoliko meseci cekanja ni traga ni glasa od sertifikata. Vise puta sam se obracala nadleznima, ali je odgovor uvek bio isti 'BUDITE SRPLJIVI'! Sada je vec jasno da ih necemo ni dobiti! Sta se desava? Zasto je sve tako neorganizvovano?

(недеља, 26. јул 2009, 23:07) - tamara [нерегистровани]

ub

jooj kako mi je zao sto se zavrsilo a bilo je super.....:(