Играо са Теодосићем, сада написао роман из свлачионице

Некадашњи млади кошаркашки репрезентативац Србије Бранко Јерeминов, из генерације Теодосића, Радуљице, Штимца, Тепића, освајача титуле омладинског првака Европе 2005, у домаћу кошаркашку јавност вратио се – написаном књигом. Оно што је још интересантније, књига коју је недавно објавио није класична спортска биографија, већ роман и носи назив "Крај првог полувремена". О томе је говорио за нову епизоду магазина "Продужетак"

Како је до свега дошло, питали смо помоћу модерних технологија, а он нам је из лепе Албуфеире на мору поручио:

"Знате како, кошаркаши у иностранству имају доста слободног времена. Врло брзо вам досаде и дојаде сви кафићи, видео-игрице и остале глупости. Тако да, ето, мало је то разлог почетка мог писања, а мало и то што сам у том тренутку опет имао неку жељу и потребу да саопштим и кажем неке ствари девојци са којом сам се дуго забављао", открива Јереминов у разговору за Продужетак.

Радња романа одвија се у свлачионици, у паузи између два полувремена утакмице, док се главни јунак Џошуа присећа свог живота, посебно оног периода док је био у љубавној вези са лепом чирлидерсицом Ејми.

"Наслов 'Крај првог полувременa' на први поглед асоцира на то да је књига кошаркашка, спортска. Међутим, она то није у преовлађујућој мери. Она је више врста романа и животна прича него што је прича са кошаркашког терена. Међутим, свакако да има делова који су повезани са мојим клупским и репрезентативним догађајима. А оно што ја сматрам да ће бити занимљиво читаоцима су неке две анегдоте које су везане за наше прослављене и врхунске кошаркаше, Милоша Теодосића и Владимира Штимца."

За крај Бранко открива: "Живот главног лика Џошуе је поприлично мој живот..."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво