Читај ми!

Невена разочарана наступом у слалому

Невена Игњатовић разочарана je наступом у слалому. Дефинитивно сам очекивала да ћу направити бољи резултат у слалому, сада идемо ка Пјонгчангу (ЗОИ 2018)", рекла је српска скијашица.

Српска скијашица Невена Игњатовић рекла је после неуспешног наступа у слалому на Зимским Олимпијским играма да су услови за такмичење били неповољни, а стаза изузетно тешка. Игњатовићева није успела да заврши прву вожњу олимпијског слалома у Сочију и остала је без пласмана.

"Разочарана сам. Били су тешки услови и тешка стаза, морало је да се уђе од старта без икаквих грешака. Почетак је био стрм, поставка тешка, а ја сам се мало више бацила на горњу скију, изгубила равнотежу и склизнула", изјавила је најбоља српска скијашица.

Колико је стаза била тешка говори и податак да 23 такмичарке нису завршиле прву вожњу од укупно 85, колико је стартовало.

"Није ми криво што сам се залетела, јер сам овде дошла да направим неки резултат, а не само да се спустим. Дефинитивно сам очекивала да направим бољи резултат у слалому, али сам задовољна резултатом у велеслалому, тако да сада идемо ка Пјонгчангу“, рекла је Игњатовићева, која је олимпијску трку велеслалома у уторак завршила на 28. месту.

Од представника Србије сутра ће Сочију наступити сноубордерка Нина Мицић у дисциплини паралел слалом од 6.15 сати по средњеевропском времену, док алпски скијаш Марко Вукићевић стартује у слалому од 13.45 сати.

број коментара 0 Пошаљи коментар