Читај ми!

Игњатовићева: Добро је, у слалому ће бити још боље

Српска скијашица Невена Игњатовић рекла је да је испунила циљ и да је задовољна наступом у велеслалому, као и да очекује бољи резултат у слалому. Игњатовићева је трку у велеслалому завршила на 28. месту.

Завршетак трке у велеслалому на 28. месту - резултат је који је задовољио нашу скијашицу Невену Игњатовић.

"Задовољна сам што сам успела да уђем међу 30 најбољих у првој вожњи, то ми је и био циљ. Цео дан сам била одлично расположена и нисам размишљала о коначном исходу. Сјајно је што сам имала прилику да у другој трци стартујем друга по реду", рекла је Игњатовићева.

"Срећна сам што сам успела да остварим оно што сам зацртала и то у велеслалому, који ми је слабија дисциплина. Радујем се слалому и очекујем још бољи резултат", додала је Игњатовићева.

Њен тренер Миха Малус рекао је да је задовољан резултатом Игњатовићеве.

"Задовољан сам, нарочито првом вожњом. Супер је што је Невена имала могућност да и на великом такмичењу осети како је то стартовати међу првима. У другу вожњу је ушла мало нервозније и с дозом резерве, али задовољан сам оним што је данас показала", рекао је Малус.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво