Читај ми!

Либанка растопила Сочи

Обнажене фотографије Либанке Џеки Шамун шокирале јавност, али и подгрејале атмосферу на Зимским олимпијским играма у Сочију. Шамунова се извинила либанској јавности.

Либан има два представника на Олимпијским играма у Сочију, један од њих је изузетно атрактивна Џеки Шамун. Ових дана интернет је преплављен нагим фотографијама скијашице, а јавност у Либану је шокирана.

"Само да објасним да су фотографије, које су се сада појавиле на мрежи у Либану, направљене пре три године за један аустријски скијашки календар. На снимању су учествовали још неки спортисти. То што се појавило на Интернету није ушло на календар, већ је само била припрема за снимање и није требало да процури у јавност. У сваком случају, извињавам се свима које су ове фотографије узнемириле и шокирале. Разумем ако ме осуђујете. Либан је конзервативна земља и ово није одраз наше културе", рекла је Шамунова.

У сваком случају, Џеки је растопила Сочи, а Јутуб је брзо уклонио видео због "голотиње"...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво