Одложен Меморијални турнир "Играјмо за 16"

Сва такмичења и пригодни догађаји Меморијала "Играјмо за 16" одлажу се због пандемије коронавируса и ванредног стања у земљи.

У питању су турнири у фудбалу, баскету и још неколико спортова посвећени сећању на 16 запослених убијених у НАТО бомбардовању зграде РТС-а 23. априла 1999. године.

О  наставку такмичења али и о суперфиналу, који је био планиран за 12. април, јавност ће бити благовремено обавештена.

У групи „Градови“ такмичења су завршена у Шапцу (победник екипа РТС) и Крагујевцу (победник СК Фитнес). Започете су игре у Зрењанину,  Нишу и Бору а за наступајући викенд биле су заказане прве утакмице у Суботици, Новом Саду, Пожаревцу, Врњачкој Бањи и  Грачаници.  

Подсећамо да су до полуфиналних утакмица стигли такмичари у групама :
„Медији“, „Чувари Србије“, „Пријатељи“ и „Ветерани 40+“. 

Група „РТС“ играла је другу фазу такмичења, а групе „Партнери“ и „Жене“ до овог тренутка нису почеле своја надигравања. Дечији фудбал био је планиран за почетак априла.

Баскет „три на три“ застао је код групне фазе такмичења као и електронски фудбал „ПЕС“. 

Хвала нашим колегама и пријатељима у групи „Наши“ из РТ Републике Српске, РТВ Словеније, Македонске ТВ, РТ Црне Горе,  Дистрикта Брчко, Трста, Минхена и Додрехта из Холандије, који су потврдили долазак на такмичење планирано за 10. април, као и свима који су желели да играју за „16“ стони-тенис, шах и куглање.