Баскет "три на три", полуфинале и финале у недељу

Турнир у баскету "три на три" улази у завршну фазу. У недељу 31. марта на програму су полуфиналне и финалне борбе. Полуфинални финални мечеви почињу од 14.00 часова.

Занимљиво је било у досадашњем такмичењу на турниру у баскету "три на три", а до полуфинала стигле су екипе ДВД Врачар, Циркус у најави, Спортска и Кленови.

Добар баскет играо се и протекле недеље у Заводу за спорт и медицину спорта. На терен су први изасли баскеташи ДВД Врачара и Музичке продукције, крајњи резултат од 16;5 не показује реално стање на терену.

Мали број кошева и неизвесност у резултату трајао је све до 12 мин утакмице када исцрпљени "музичари" услед недоласка два играчаа и самим тим и без ротације, попушта пред компактном и чврстом екипом ДВД Врачар и губе са резултатом 16:5.

У другој утакмици далеко неизвеснија борба тимова Циркуса у најави и Пописне комисије,борба на све или ништа трајала је до самог краја, да би превагнула велика жеља и мотивисаност кошаркаша тима Циркус у најави који шутом са линије 6,25 решавају победника пре истека регуларног тока утакмице.

С обзиром да су калкулисали у другом колу такмичења по групама изгубивши оба меча, тим Спортска долази у најјачем издању и супериорном игром Милана Станковица ресава трећи четвртфинални меч са 17:5 против фаворита из групе Б тима Одржавање возила, компактне екипе ,попуњене на свим позицијама али као да нису имали свој дан, напустају терен видно нерасположени.

Први фаворит групе Б, Кленови у четвртој утакмици против изузетно мотивисане екипе БИА, нису препуштали ништа случају.

У изизетно чврстој утакмици, где су страсти у неким моментима биле на ивици конфликта, до победе долазе са 10:15,на крају пруживши руку једни другима у духу ферплеја завршавају такмичење у цетвртфиналном дану.

Нема сумње да нас очекују неизвесни мецеви 31. марта са поцетком у 14 часова у Заводу за спорт на Кошутњаку.

Парови полуфинала:
ДВД Врачар - Циркус у најави

Спортска - Кленови

Комплетни резултати турнира

број коментара 0 Пошаљи коментар