20. међународни меморијал РТС "Играјмо за 16"

Меморијални турнир РТС „Играјмо за шеснаест“ почиње и званично за екипе по позиву у суботу 9. марта. Мали фудбал играће се током викенда у три сале у Београду, Нишу и Крагујевцу , а у недељу 10. марта у Заводу за спорт и медицину спорта почиње такмичење у баскету „три на три“.

Представници група „Чувари Србије", „Медији", „Партнери" и „Пријатељи" играју у Поско арени, док ће се група „Ветерани" представити у СЦ Шумице. Екипе из РТС-а настављају своје такмичење у Заводу за спорт и медицину спорта.

У групи „Градови" мали фудбал у знак сећања на шеснест погинулих радника овог викенда играће се у Нишу и Крагујевцу.

Распоред такмичења по групама можете погледати овде.

Група Чувари Србије

Група Наши

Група Партнери

Група Медији

Група Ветерани

Група Жене

Група Пријатељи

Група Градови

 

Пета година баскета „3 на 3"

У Заводу за спорт и медицину спорта Републике Србије на Кошутњаку у недељу 10. марта у 12 часова почиње пети по реду турнир у баскету „3 на 3" Меморијалног турнира "Играјмо за 16".

Не тако давно, група заљубљеника у игру под обручима запослених у РТС-у уврстила је овај спорт у такмичења меморијала, желећи да на најбољи могући начин а то је бавећи се спортом, сачува од заборава успомену на 16 трагично изгубљених живота, као и свих жртава у НАТО бомбардовању.

Дванаест тимова, 60 запослених РТС-а и први пут од ове године две екипе по позиву, ДВД Врачар и БИА, такмичиће се током четири викенда-недељом у Заводу за спорт на Кошутњаку.

број коментара 0 Пошаљи коментар