Жреб за екипе по позиву 5. марта

Извлачење парова за екипе по позиву и прва конференција за новинаре поводом 20. Меморијалног турнира РТС-а "Играјмо за шеснаест" одржаће се у уторак, 5. марта, 2019. у 12 часова у Холу РТС-а, Таковска 10.

Хуманитарно - спортски догађај "Играјмо за шеснаест" у знак сећања на шеснаест погинулих колега у НАТО бомбардовању зграде РТС-а, 23. априлa, 1999. године већ годинама окупља велики број представника медија, партнера и пријатеља наше куће, као и представника из дијаспоре који својим учешћем доприносе да успомена на поменути трагичан догађај не избледи и да се никада и никоме не понови.

Прве утакмице за екипе по позиву у малом фудбалу почињу већ у суботу 9. марта, а до финала одржаћемо такмичења у баскету "три на три", електронском фудбалу ПЕС-у, шаху, стоном тенису и куглању.

Финале овогодишњег турнира игра се у недељу 14. априла 2019. у СЦ Вождовац на Бањици, а претходе му квалификационе утакмице у викендима уочи финала. Квалификациони мечеви играће се на терену у Београду и осам градова у Србији. Финале ће се директно емитовати на Другом програму РТС-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар