Читај ми!

Одређен распоред такмичења за екипе РТС-а

Жреб за екипе Радио-телевизије Србије које су се пријавиле за учешће на овогодишњем 15. Меморијалном турниру РТС-а у малом фудбалу „Играјмо за 16“, одржан је данас у сали Управног одбора Јавног медијског сервиса Србије. Турнир „Играјмо за 16“ одржава се у знак сећања на раднике наше куће који су погинули у НАТО бомбардовању зграде у Абердаревој и од данас и званично почиње обележавање свог јубиларног издања.

У присуству чланова Организационог одбора турнира „Играјмо за 16", Техничке комисије и капитена 16 пријављених екипа Радио-телевизије Србије, обављен је жреб којим је одређен распоред прве фазе такмичења ове године. Екипе РТС-а одиграће укупно 44 утакмице, а прва у низу одржаће се у недељу, 9. фебруара, у Спортском центру "Бањица", између екипа РК ХД2 и Сценске (почетак у 8.45).

Тимови из РТС-а ће, у наредних пет седмица, играти квалификационе утакмице недељом у Спортском центру "Бањица". Од 15. марта, такође недељом, следе полуфинални мечеви, утакмица за треће место и финална утакмица, која ће одлучити директног финалисту Меморијалног турнира.

Екипе које на Меморијалном турниру учествују по позиву, почињу такмичење у суботу 8. марта, а јавни жреб за овај, други део турнира, одржаће се 4. марта.

Ове године, само на нивоу Београда одиграће се укупно 110 утакмица. Заједно са утакмицама одржаним у осам градова у Србији, 140 екипа укупно ће се одржати више од 240 утакмица, што турнир „Играјмо за 16" чини једним од најмасовнијих спортских турнира у Србији.

Распоред такмичења 15. Меморијалног турнира „Играјмо за 16" за Групу РТС можете преузети овде.

број коментара 0 Пошаљи коментар