Екипа из Дордрехта победник групе Дијаспоре

Екипа "Равна гора" из Дордрехта победник групе Дијаспора на 14. Меморијалном турниру РТС-а. Представници Дијаспоре, драги гости РТС-а, после такмичења положили су венце на споменик преко пута бомбардоване зграде РТС-а у Абардаревој улици у знак сећања на погинулих 16 раника РТС-а у НАТО бомбардовању 1999. године.

Тим "Равна гора" из Дордрехта у Холандији победник је групе Дијаспора на 14. Меморијалном турниру РТС-а у малом фудбалу "Играјмо за 16".

Дан уочи полуфиналних утакмица, четири екипе играле су по турнирском систему у групи Дијаспора, а најбоље пласиран тим је екипа из Дордрехта која трећи пут учествује на Меморијалу РТС-а у малом фудбалу.

Друго место освојила је екипа РТВ Република Српска из Бања Луке, треће место припало је екипи РТВ Словенија, док је екипа РТС-а "Старо злато" четврта.

Представници Дијаспоре, драги гости РТС-а, после такмичења у Сали "Спорт Еко" положили су венце на споменик "Зашто" преко пута бомбардоване зграде РТС-а у Абардаревој улици у знак сећања на погинулих 16 раника РТС-а у НАТО бомбардовању 1999. године.

број коментара 0 Пошаљи коментар