Читај ми!

Борковић жели прву победу у Монци

Најбољи српски аутомобилиста Душан Борковић наступиће овог викенда на чувеној стази Монца у Италији, где ће се возити шести тркачки викенд Европског ТЦР шампионата.

Душан Борковић је 10. у генералном пласману са 151. освојеним бодом, али уз два добра резултата и подијума у Храму брзине, на легендарној стази у Монци, наш ас би у свом Аудију РС 3 ТЦР ЛМС могао да се врати међу првих пет у генералном пласману.

Почетком септембра био је вожен пети тркачки викенд на чувеној стази Нирбургринг у Немачкој, на којој је Борковић први пут наступио у каријери, али га то није спречило да у обе трке буде међу 10. најбољих. Заузео је осмо и девето место.

Борковић је ове сезоне имао и много проблема и кварова на аутомобилу, што га је омело да се умеша у борбу за трећу титулу шампиона Европе.

Поред свега, Борковић ће овог викенда на стази у Монци имати и додатних 10 килограма тежинског оптерећења, али наш ас се не предаје и верује у прву победу ове сезоне у Европском ТЦР шампионату, управо у чувеном Храму брзине у Монци.

У нашем Нис Петрол Рејсинг тиму све је спремно за 11. и 12. трку у шампионату, које ће се возити се у суботу од 12.55 часова и у недељу од 13.20 часова, уз директне преносе на РТС-у.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара