Читај ми!

Павловић остао без бодова у Француској

Српски аутомобилиста Милош Павловић и његов тимски колега Мексиканац Раул Гузман, на првој трци последњег тркачког викенда у оквиру овогодишњег Ламборгини Супер Трофео такмичења, остали су без сигурних бодова у последњем кругу трке, после механичког проблема због отпадања точка.

Само пола круга пре краја трке на стази "Пол Рикар" надомак Марсеља, Гузману је са "хуракана" изненада отпао задњи леви точак, чиме је трка завршена пре времена.

На овај бизаран начин завршило се сјајно издање посаде са стартним бројем 41, а тиме су уједно нестале и све наде за освајање титуле која је на почетку године, нарочито после победе на првој трци, била веома достижан циљ.

"Одустајање у последњем кругу трке целу ситуацију чини још тежом. Шта да се ради, бавимо се техничким спортом и потребно је да све функционише како треба да би се дошло до позитивног резултата. С обзиром на овај пех, наше шансе да освојимо шампионат више не постоје, па ћемо сад дати све од себе да овогодишњу сезону завршимо на што бољи начин, по могућству на подијуму на крају недељне трке којом се окончава шампионат", рекао је Павловић.

Друга трка у Француској, последња ове сезоне у Ламброгини Супер Трофео такмичењу, на програму је у недељу од 09.10 часова.