Лош викенд за Рејсинг Поинт на Силверстону

Немачки возач Рејсинг Поинта Нико Хилкенберг, који је заменио колегу Серхија Переса јер је био позитиван на тесту за коронавирус, није могао ни да стартује на трци због техничких проблема на болиду. После трке је све кратко прокоментарисао: „од четвртка је ово емотивни ролекостер“.

Трку за Велику награду Британије у Силверстону обележило је неколико невероватних детаља и пехова за учеснике, а све је почело са отказивањем старта возача Рејсинг Поинта Нико Хилкенберга који је стигао као замена за Серхија Переса, који је заражен коронавирусом.

"Помало је лудо, зар не", рекао је Хилкенберг. "У складу са свиме што се дешавало ових дана. Механичари су покушали све, али нисмо успели да покренемо возило. Од четвртка је ово емотивни ролекостер. То што нисам почео трку је велики минус за екипу и мене, најгори могући сценарио".

Трку је пратио читав низ пехова од тога да је победник трке, као и већина возача, трку завршио са само три точка јер су у последњем кругу имали проблема са пнеуматицима, било је излетања са стазе, почевши од тога да се због техничких проблема возач Рејсинг Поинта Нико Хилкенберг није ни појавио на старту.

Но, предвиђено је да се на истој стази вози и наредног викенда па ће Хилкенберх и Рејсинг Поинт можда имати нову шансу.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво