Берни Еклстон : Хамилтон је прва класа, већи од Ф1

Некадашњи први човек Формуле 1 Берни Еклстон истакао да је утицај Луиса Хамилтона у аутомото спорту невероватно велики а успеси на стази су само неки од разлога због којих га његов сународник посебно издваја.

Берни Еклстон је посебно истакао Луиса Хамилтона, шестоструког шампиона Ф1, као личност која је изузетно утицала на развој и популаризацију овог спорта.

"Он је већи него Ф1. Другачији је, прва класа! Нема ништа лоше у томе да имате своју модну линију или репере као пријатеље. Мислим да му нико није дао књигу са упутствима. Он је у позицији у којој може неке људе и да 'пробуди' и драго ми је да то ради", изјавио је Еклстон за "АутоЦар".

Луису Хамилтоно недостаје само једна титула да достигне легендарног Михаела Шумахера на првом месту листе рекордера. Фампионске трофеје подизао је 2008, 2014, 2015, а потом три пута у низу од 2017. до 2019. године.

Берни Еклстон је због пандемије коронавируса на својој фарми недалеко од Сао Паула у Бразилу, а почетком априла свет је обишла вест да ће у 90. години постати отац са својом трећом супругом.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво