Лекар потврдио Бутулијине повреде

Лекар Хитне помоћи у Новом Саду Милош Лојовић изјавио је да је констатовао повреде тренера Црвене звезде Игора Бутулије.

Бутулија је повређен у петак за време утакмице Војводине и Црвене звезде, када је из публике  на терен убачен "топовски удар".

Лојовић је рекао да је констатовао хематом леве ушне шкољке, трауматско оштећење нерва и вероватну перфорацију леве бубне опне. 

Дневни лист Спорт пише да је лекар Хитне помоћи установио да је тренер црвено-белих био дезорјентисан и видно уплашен.

"Желим да помогнем у расветљавању овог случаја. Неке ствари ипак морају да изађу на видело", рекао је Лојовић.

Председник Рукометног савеза Србије Велимир Марјановић је осудио инцидент у Новом Саду и најавио да ће тај случај размотрити директор лиге и Заједница прволигаша.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 23. феб 2010, 17:37) - Nenad [нерегистровани]

hipokrat

Cudno je da se ovaj "doca" javlja tek posle nekoliko dana...izgleda da je bilo potrebno dosta vremena da pronadju "pogodnog"...on ce da "rasvetli" situaciju, e moj hipokrite prodadose te.

(уторак, 23. феб 2010, 17:05) - anonymous [нерегистровани]

Ko laze?

Ovo je "Vojvodina" izmedju ostalog saopstila:"Igor Butulija je pregledan u Kliničkom centru Novi Sad gde je od strane dežurnog lekara dr Slobodanka Lemajić - Komazec, lekar specijalista ORL, konstatovano da nema nikakvih povreda, a za stepen eventualnog zaglušenja Butulija nije hteo da se ispita, već je zatražio da se to ustanovi u Beogradu."
>>>>>>>>

Lojovic ili Lemajic? Ko laze?