Читај ми!

Рукометашица Србије Лавко: Снимали су нам тренинге, шта више да причамо о спорту?

Репрезентативка Србије Јелена Лавко се после пораза од Словеније на Европском првенству пожалила да су тренинзи наше репрезентације снимани телефонима и ајпедима.

Србија је поразом од домаћине групе Б, Словеније 27:24 завршила учешће на Европском првенству без победе.

Једна од наших најискуснијих играчица Јелена Лавко је у изјави за Рукометни савез Србије истакла да јој је жао што није настављен победники низ против Словенки на великим такмичењима. 

"Била је ово тешка утакмица против домаћина и увек је тешко играти против домаћина. Жао ми је што смо до сада са Словенијом имале скор 3:0 у међусобним сусретима на великим такмичењима", рекла је Лавко за РСС.

Споменула је и да су тренинзи Србије снимани без дозволе.

"Још ми је више жао кад супротни тим снима тренинге, где нема камера, него се поставља телефон и ајпед да нас снимају јер се плаше да ли ће нас победити са четири бека укупно која имамо, шта онда више да се прича о рукомету и о спорту", закључила је Лавко.

Србија и Словенија су у последњем колу играле за треће место и пролаз даље. Домаћи састав је имао једну победу, док је наша репрезентација имала шансу да прође због тријумфа у међусобном дуелу.  

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво