Читај ми!

Рускиње прејаке за рукометашице Србије, наше са два бода у другој фази

Рукометашице Русије савладале су Србију са 32:22 у мечу трећег кола Групе Б. Наредни ривал наше селекције је трећепласирана екипа из Групе А, Црна Гора. Меч је на програму у четвртак.

Наше девојке су имале снаге за двадесет минута против Рускиња, повеле су, а онда се распала игра наше екипе. Противнице су летеле по терену, то наше нису успеле да испрате и Рускиње су стигле до убедљиве победе.

Обе селекције су силовито ушле у дуел. Дуго се водила равноправна борба. Рускиње су имале по гол предности, да би наше успеле да серијом од 3:0 преокрену резултат и поведу са 9:8.

Онда су кола кренула низбрдо. Калина на голу противница је одбранила све што је ишло ка њеном голу. Противнице до краја полувремена постижу седам голова и на полувреме одлазе при резултату 16:9.

Друго полувреме донело је слично стање на терену, противнице су наставиле да погађају са свих позиција. Врло брзо су дошле до плус девет. Наше су у једном моменту смањиле на минус шест, али и тај налет је одбијен.

У последњих десет минута игре Рускиње су ушле са десет голова предности, а потом су рутински привеле меч крају - 32:22.

Најефикаснија код Рускиња била је Манагарова са седам голова, Илина и Скоробогатчеко су постигле по четири. У нашој екипи Стојиљковић и Радојевић су постигле по четири гола, а Јововић и Ловрић по три. 

У Гранољерсу, у другој фази такмичења наша селекција игра са Црном Гором, Француском и Словенијом. Укрштају се Група А и Група Б, а преносе се бодови из мечева са селекцијама које су прошле даље. Тако да Србија преноси два бода из дуела са Пољском.

Само прве две екипе из нове групе обезбедиће пласман у четвртфинале. 

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво