Читај ми!

Рукометашице са Рускињама у дуелу за прво место у групи (20.30, РТС2)

Женска рукометна репрезентација Србије дуелом са селекцијом русије одлучује о првом месту табеле групе Б на Светском првенству у Шпанији. Утакмица у Лирији почиње у 20.30 уз директан пренос на нашем Другом програму, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.

Изабранице Уроша Брегара одличним играма и победама над репрезентацијама Пољске и Камеруна избориле су пролаз у другу фазу такмичења.

Вечерашњи дуел са селекцијом Русије одлучује ко ће у наставак такмичења са првог места у групи јер су и Рускиње савладале исте супарнице али са мањом гол разликом и тренутно су друге на табели.

Рукометашице Србије су свесне квалитета тима Русије, најтрофејније репрезентације са освојених седам златних медаља, али самоуверено дечекују меч у жељи да наставе победничку серију и са максималним бројем освојених бодова наставе такмичење на Светском првенству.

Утакмица Србије и Русије почиње у 20.30 уз директан пренос на нашем Другом програму, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на нашем порталу.