Читај ми!

Ђерона: Атмосфера у тиму је одлична

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона задовољан је издањем тима на пријатељским мечевима против Северне Македоније.

Kомбиновани састав Србије, који је тренирао током недеље у Старој Пазови, остварио је две победе против Македонаца у контролним утакмицама у Нишу.

"Атмосфера у тиму је одлична, остаје жал што није било публике у Нишу. Тренирали смо током недеље у Старој Пазови и ове две пријатељске утакмице су нам пружиле прилику да то што смо радили пренесемо на утакмице. Постоје ствари којима сам задовољан, има ствари на којима још треба да се ради и које треба да се усавршавају, али може се рећи када се подвуче црта да сам веома задовољан", рекао је Ђерона за сајт Рукометног савеза Србије.

Желимо да имамо "дугачку клупу", да имамо велики број играча који могу да конкуришу за тим, истакао је селектор.

"Такође мислим да је веома важно искуство за све играче који су по први пут имали прилике да заиграју за национални тим овог викенда. То је веома важно и са садашњост и за будућност. Била је ово дуга и тешка сезона, следи нам одмор, па све по реду - праћење играча и прављење планова за наредно окупљање у октобру", закључио је Ђерона.