Читај ми!

Брегар: На крају је победа најважнија

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар био је задовољан тријумфом против Словачке у првом мечу баража за Светско првенство у Шпанији.

Рукометашице су победиле Словачку у Шаљи 26:19 и стекле лепу залиху пред реванш у Београду.

"Мало смо изгубили самопоуздање због неких промашених зицера у првом полувремену, добили смо и неке лаке голове од Словачке, што не бисмо смели. Онда смо се договорили шта морамо да променимо и друго полувреме смо одиграли много боље. На крају је победа најважнија, има још детаља и у одбрани и нападу на којима треба радити. Чека нас друго полувреме у Србији за које треба да се спремимо, да исправимо ове грешке и да буде још боље", рекао је Брегар за сајт РСС.

Распуцана Јована Kовачевић, која је постигла осам голова, каже да је још мотивисанија за реванш у Београду.

"Од почетка смо знали да неће бити лака утакмица, знале смо да се оне неће предати, да ће се борити. У другом полувремену смо наставили да радимо оно што смо претходних дана испробавали да играмо и на крају дошли до победе. Имамо још већу мотивацију за реванш у Београду, остварили смо први циљ, остварили победу и сад смо још мотивисаније да остваримо победу у Београду и пласирамо се на Светско првенство", рекла је Kовачевић.

Kапитен Kатарина Kрпеж-Шлезак сматра да је потребно још мало времена да се све сложи како треба.

"У почетку смо биле у грчу, требало нам је мало времена да се опустимо, било је доста грешака, али то је сасвим нормално јер ту је нови селектор, нови систем, потребно нам је мало времена да уђемо у све то. Мислим да је за прву утакмицу било сасвим коректно, треба да исправимо грешке за другу утакмицу. Ово је само прво полувреме, срећна сам што смо победиле, први корак је направљен. Сад нас чека друга утакмица у којој морамо бити много озбиљније и да не правимо те грешке које смо правиле данас", рекла је Kрпеж-Шлезак.

Реванш утакмица је на програму у среду, 21. априла од 18 часова у СЦ Вождовац.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво